luni, 17 septembrie 2012

Slip Into ...Daring


Îndrăznește să fii sexy PE TOCURI
Fiecare femeie se simte senzuală și feminină atunci când poartă o pereche de tocuri sau îmbracă o rochie elegantă ce atrage orice privire.
Slip Into …Daring surprinde esența acestor momente și aroma sa încurajează femeile să scoată la lumină latura lor sexy și încrezătoare. Provoacă-ți prietenele să îndrăznească să fi e sexy cu noua apă de toaletă Slip Into…Daring. O aromacare scoate la lumina latura sexy a fiecarei femei.
Povestea a inceput cu Slip Into…a carei aroma anticipa o noapte plina de romantism.
Acum e momentul pentru o noapte pasionala, pregatita pentru cei care indraznesc.Slip Into…Daring este o aroma sexy, create pentru aroma independent care stie sa-si scoata la lumina latura sexy si senzuala atunci cand noaptea se lasa si incalta o pereche de cizme provocatoare.

Indrazneste sa fii sexy! Poarta Slip Into…Daring.
Îți recomandăm:
Nu  uita să pui  capacul la  loc după  folosirea  apei de toaletă.
Parfumurile ce conțin alcool se evaporă mai repede o dată ce iau contact cu aerul. Așa că pentru a evita ca parfumul să se consume mai repede, nu uita ca după aplicare să pui capacul la sticluță.
Trucuri de promovare !
CUM SĂ RECOMAND SLIP INTO…DARING
CUI SE ADRESEAZĂ ACEST PARFUM?
SLIP INTO… Daring este perfect pentru femeile care:
Vor să impresioneze la o seară romantică.Aroma parfumului este pasională și seducătoare. Niciun bărbat nu îi va rezista.
Si-au cumpărat Apa de toaletă Slip Into… Deși parfumul Slip  Into…Daring este diferit, aroma sa este tot feminină, sexy și seducătoare.
Vor un parfum a cărui aromă să reziste în timp și al cărui ambalaj să arate bine pe măsuța de toaletă.
 DE CE SĂ RECOMANZI SLIP INTO…DARING?
Această apă de toaletă este a doua din colecția Slip Into. Primul parfum Slip Into…, s-a dovedit a fi un real succes și continuă să se afl e printre cele mai bine vândute parfumuri Avon. Slip Into…Daring se așteaptă să fi e de asemenea o lansare de succes, așa că nu rata oportunitatea de a-ți mări benefi ciile prin promovarea lui.
CUM POȚI SĂ-ȚI CONVINGI PRIETENELE SĂ ÎL COMANDE?
Anunță-le că în campania 13 pot economisi 35 lei la comandarea parfumului.
Impărtășește opiniile celor care deja au încercat produsul în campania 12 ( ca produs DEMO). Nimeni nu ar vrea să piardă un parfum atât de apreciat.
Arată-le paginile parfumate ale broșurii și oferă-le mostre pentru a testa aroma seducătoare. O dată încercat cu siguranță vor dori să achiziționeze produsul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu