luni, 17 septembrie 2012

City Rush


Avon: City Rush for Her & City Rush for Him


In toamna anului 2012, Avon lanseaza o pereche de parfumuri numite City Rush, a caror publicitate este facuta de modelul si actrita Milla Jovovich si de modelul  Carlos Casia Grande. Cei doi se alatura la numeroase alte figuri populare care au colaborat, au facut reclama si au lansat parfumuri impreuna cu brandul Avon (Reese Witherspoon, Salma Hayek, Christy Turlington-Burns, Patrick Dempsey, Courtney Cox, Fergie, Hervé Leger, Christian Lacroix...)
Noile parfumuri sunt anuntate ca printre cele mai demne de ravnit de la Avon. Notele cele mai evidente in parfumul de dama City Rush for Her sunt arome suculente, intunecoase si gurmande de pruna, mireasma sofisticata a daliei negre si un strat cremos de note lemnoase. Pentru City Rush for Him au fost alese note intuneate de piper de Bourbon, dalie neagra si un lemn de casmir cremos. Compozitiile complementare sunt adapostite in flacoane similare, purtand litera C in centru.
Avon City Rush for Her: pruna, dalie neagra, note loemnoase
Avon City Rush for Him
: piper de Bourbon, dalie neagra, lemn de casmir

Pe langa parfumul City Rush for Her sub forma de 50ml EDP, exista si produsele parfumate de ingrijire a corpului (lotiune de corp si gel de dus), iar colectia barbateasca este formata din 75 ml EDT City Rush for Him, cu gel de dus, sampon si lotiune after.shave
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu