duminică, 16 septembrie 2012

Anew Clinical A-F33


Afla secretul tineretei!
“Mereu tânără şi frumoasă” – este visul oricărei femei. Pentru a te ajuta să transformi visele în realitate, îţi prezentăm noua gamă Anew Clinical A-F 33. O revoluţie în domeniul produselor antiîmbătrânire!
Bazate pe tehnologia patentată A-F 33 cu ingrediente anti- îmbătrânire, aceste produse acţionează efi cient împotriva ridurilor. Încearcă noile produse şi destăinuie şi prietenelor tale secretul tinereţii.
Un pas imens în lupta ÎMPOTRIVA RIDURILOR
Primul produs de pe piata dezvoltat pe baza unei cercetari distinse cu premiul nobel. Studiile clinice conduse de noi au demonstrat că Anew Clinical A-F33 chiar funcţionează*! 100% dintre femeile participante la studiu au confirmat acest lucru.Cum funcţionează? Pornind de la o cercetare distinsă cu Premiul Nobel, prin care s-adecoperit că organismul produce microinterceptori care pot bloca producţia deproteine, oamenii de ştiinţă din Compania Neostrata au creat molecula exclusivă A-F 33. Ei au încheiat un parteneriat cu Avon pentru a demonstra că molecula A-F 33deactivează această blocarea a proteinelor.
Noile tratamente pentru corectarea ridurilor sunt primele produse de pe piaţă care conţin molecula A-F 33, esenţială pentru conservarea colagenului din piele. Această gamă este special concepută pentru femeile care se confruntă cu riduri şi cu linii fine. Pentru rezultate optime, se recomandă folosirea acestor produse împreună cu gama Anew utilizată în mod obişnuit.
Beneficiile tale cresc cu Anew.
Femeia care foloseste Anew este la curent cu cele mai recente inovaţii și produse de îngrijire a pielii. Este dispusă să investească în îngrijire pentru a obţine rezultatele pe care și le dorește. Stie care sunt problemele tenului ei și vrea să le combată cu produse de cea mai înaltă calitate.
Cum obtii mai multe beneficii?
Categoria produselor de ingrijire a tenului genereaza loialitate. Prietenele vor reveni cu noi comenzi de indata ce se vor convinge de rezultate!
Seruri – Completează-ţi ritualul de îngrijire cu seruri și tratamente cu acţiune specifica.
Tratamente pentru reîntinerirea tenului – Pot fi folosite împreună cu orice altă gamăAnew pentru a obţine rezultate optime.
Tratamente specific – Produsele Anew Clinical combat problemele specifi ce ale pielii.
Tratamente pentru riduri – Pot fi folosite împreună cu orice gamă Anew, pentru cele mai bune rezultate în lupta cu ridurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu